реши да върне служителите си на работа в офиса от

...
 реши да върне служителите си на работа в офиса от
Коментари Харесай

Microsoft връща служителите си в офиса

 реши да върне чиновниците си на работа в офиса от 28 февруари.

От началото на пандемията компанията създаде шестстепенна система за връщане към работа на цялостен работен ден, като се вземат поради равнищата на заболеваемост от ковид и равнищата на имунизация, оповестиха от компанията.
Шефът на Световната банка се скара на Microsoft
Президентът на Световната банка Дейвид Малпас разкритикува договорката на Microsoft за десетки милиарди долари за закупуване на компания з...
Прочети повече
„ Въз основа на този метод нашите индустриални мощности ще преминат към шестия, финален стадий от хибридния модел на работа от 28 февруари “, се споделя в известието.

Служителите ще имат 30 дни, с цел да подредят работата си, преди да преминат към присъствен режим.

Компанията означи, че високите равнища на имунизация в окръг Кинг, Вашингтон, където живеят по-голямата част от чиновниците на компанията, са изиграли забележителна роля за вземането на това решение. В централата на компанията в Калифорния офисите също ще отворят на 28 февруари, а в други елементи на страната когато обстановката на място го разреши.

Ръководството на  планираше да върне чиновниците на работа в офиса още през октомври предходната година, само че заради разпространяването на вариантите на „ Делта “ и „ Омикрон “ няколко пъти отлагаше датата на връщане на чиновниците си на работните им места, написа БГНЕС.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР